VAD INNEBÄR DET ATT KÖPA VALP FRÅN OSS?

Du får en garanterat renrasig hund som är registrerad hos Svenska Kennelklubben.
Valpen är veterinärbesiktigad (ej äldre än sju dagar), vaccinerad, avmaskad, ID-märkt (chip), doldafelförsäkrad i 3 år och ögonlyst.
Du får registreringsbevis (stamtavla), köpeavtal, skötselråd, veterinärintyg, foder och livslång support. Vi är mycket intresserade av att följa "våra" valpar i deras fortsatta utveckling och hjälper gärna till vid minsta lilla fundering!

Vi har inget kösystem utan vi ser hur de olika valparna utvecklas och matchar dem med passande hem. Vi vill att valpen ska bli en älskad familjemedlem i hela sitt liv. Då vi föder upp två mycket intelligenta raser förväntar vi oss att ni ger er hund en stimulerande tillvaro med aktiviteter.

Att köpa en renrasig hund innebär också vissa förpliktelser för dig. Följande tester/beskrivningar på din collie respektive spets vill vi att du genomför innan den har fyllt två år:

Collie
Kleinspitz och Mittelspitz
- Röntga höfterna (HD)
- Patellaundersökning (knän)
- Gå en Mentalbeskrivning Hund (MH)
- Ögonlysning
- Ögonlysning
- Ser gärna att hunden exteriörbeskrivs och/eller ställs ut officiellt
- Ser gärna att hunden ställs ut officiellt

Dessa tester/beskrivningar är av stort värde för oss, och för resten av uppfödarna, i vårt arbete med att förbättra och förvalta raserna. Du får också reda på hälsostatusen på din hund och vilken typ av mentalitet den har med dess styrkor och svagheter. Det är mycket viktigt att alla i kullen undersöks eftersom det är kullens och släktens genomsnitt, inte bara den enskilda hundens, som nedärvs till nästa generation.


Är du intresserad av en valp från oss är du hjärtligt välkommen med en intresseanmälan på telefon eller via e-post!


Tilly och vår Lassie
,
Bowser (Pricken, hane 2), Luna (Tik förstfödd), (Lilleman, hane 1)

Divine Stars Kennel - kontakt@divinestars.se